TRAINING

Bij Vitaliteitscentrum Krachtig kun je terecht voor diverse groepslessen. Met allerlei oefeningen en trainingsvormen werk je effectief aan de fitheid en gezondheid van je lichaam. Het echte groepsgevoel zorgt voor extra motivatie om je grenzen te verleggen!

BOKSEN

Boksen is een tactische vechtsport waarbij de juiste techniek van groot belang is. Met de juiste combinatie van ringinzicht, coördinatie van ogen, handen en voeten vraag je het uiterste van je lichaam. Vaak worden in koppels verschillende stoottechnieken doorgenomen zodat je al jouw kracht en energie kwijt kunt! 

FUNCTIONELE TRAINING

Een allround body workout waarbij verschillende materialen worden gebruikt om je eigen lichaam uit te dagen. TRX, Kettle Bells, Battle Ropes en springtouwen zijn slechts enkele attributen die volledige inspanning van je vragen.

BBB

Buik, Billen, Benen. Bij deze training staan de drie B's centraal. Op leuke stimulerende muziek pak je deze bekende 'probleem' gebieden effectief aan. Deze cardio- en krachttraining is een perfect workout om je conditie te verbeteren.

KETTLEBELL / TRX

Met de Kettlebell/TRX workout ervaar je een explosieve training waar alle spiergroepen worden aangesproken. Deze workout is goed voor vetverbranding én spieropbouw tegelijk!

BOOTCAMP

De Bootcamp workout vindt plaats in de buitenlucht van Groningen. Hardlopen en krachttraining op verschillende locaties zorgen ervoor dat je lichaam optimaal wordt getraind. Samen met de groep worden verschillende trainingen afgewerkt.

KIDS MARTIAL ARTS (6-12 jr)

Deze zelfverdedigingssport kent invloeden van verschillende krijgskunsten. Je leert jezelf te verdedigen als je wordt aangevallen en als het echt niet anders kan vecht je terug. Een verdediging kan bestaan uit ontwijkmanoeuvres, blok- en afweertechnieken. Een aanval kan bestaan uit stoot-, trap-, klem-, veeg- en werptechnieken. Belangrijk hierbij is dat je altijd respect hebt voor je tegenstander.

H.I.I.T.

Een korte training met een interval karakter en een hoge 
intensiteit. Deze training is geschikt om af te vallen of om je conditie te verbeteren. H.I.I.T. kan je helpen bij het verhogen van je energieverbranding.

PUNCH & KICK FIT

Is een conditietraining met gebruik van stoot- en traptechnieken. Een voordeel van deze les is ook dat je je zelfvertrouwen en weerbaarheid vergroot.

Final logo algemeen.jpg

Wij bieden:

- Training

- Coaching

-Beauty

Openingstijden

Ma - Vr:

09:00 - 12:00 & 18:00 - 21:30

Zat:

09:00 - 13:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Contact

Paulus Potterstraat 66

9718 TK Groningen

Tel: 0618804711

info@vckrachtig.nl

© 2018 - Vitaliteitscentrum Krachtig - KvK-nummer: 73552704